Trouwen op locatie in het buitenland

Trouwen jullie op locatie? Leuk! Ik reis graag voor jullie bruiloft. Binnen Nederland en België kom ik met eigen vervoer. Is jullie bruiloft op een exotische locatie? Ook dan kan ik jou laten stralen op deze bijzondere locatie en dag. Ik vlieg daarom graag voor jouw naar jullie destination bruiloft en bezorg je graag een zorgeloze dag op het gebied van haar en make-up.

Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!

Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!

Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?

Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
Marion de Waard
Poortenaarlaan 58
3431 RJ Nieuwegein, Utrecht
Nederland

M: 06 48 95 24 60
info@marionbruidshaarenmake-up.nl
www.marionbruidshaarenmake-up.nl
KvK: 30285526

Instagram
Whatsapp