Roy van der Wens

VIP aanmeldpagina Roy van der Wens

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de speciale VIP aanmeld pagina van Marion Bruidshaar en Make-up. Hartelijk welkom op de landingspagina die speciaal bedoeld is voor bruidsparen van Fotograaf Roy van der Wens. Verstuur je aanvraag via het contactformulier en bij boeking ontvang je een speciale korting én een leuke gevulde toilettas!

Welkom bij de speciale VIP aanmeld pagina van Marion Bruidshaar en Make-up, die speciaal bedoeld is voor bruidsparen van Fotograaf Roy van der Wens.

  SPECIAAL -ÉN ALLEEN- VOOR DE BRUIDEN DIE VIA FOTOGRAAF ROY VAN DER WENS BOEKEN

  • Boek je het Luxury Bruids Haar & Make-up Pakket
   • Inclusief Try-out sessie van 2.5 a (max) 3 uur
   • Officiële Bruidsmake-up & Bruidskapsel op locatie op trouwdag (*)
   • Padding (haaropvulling), spelden en elastiekjes (eenmalig verstrekt)
   • Wimpers (indien gewenst)
   • Mini touch up kit (op de trouwdag)
   • Contact via mail en telefoon
   • Bevestiging van Sluier/Haaraccessoire

  Tijdens de Try-out sessie ontvang je van mij een leuke, mooie én goed gevulde Toilettas vol leuke en handige beauty items cadeau!
  Het totaalbedrag van dit Luxury Bruids Haar en Make-up Pakket is (*) € 525,00

  • Destination wedding (op aanvraag)
  • “PA for a Day” Luxe Pakket (*) 8 uur aanwezig € 795,00 / 10 uur aanwezig € 895,00
   Wil je ultiem ontzorgd worden op je trouwdag? Jezelf laten verwennen en in de watten gelegd worden door een professionele Bruidsstyliste?
   Dan is het complete “PA for a Day” Luxury pakket echt iets voor jou! Als je trouwdag geen dag is om jezelf ultiem te laten pamperen welke dag is dat dan wel?

  Boek je het complete “PA for a Day Luxury Pakket”

  • Inclusief bruidskapsel & Bruidsmake-up, incl. padding (haaropvulling), spelden en elastiekjes (eenmalig verstrekt)
  • De hele dag (8 of 10 uur) aanwezig en stand-by als jou Persoonlijke Assistent,
  • Hulp met het aankleden van de bruidsjurk (indien gewenst)
  • Onbeperkte Touch ups van Bruidshaar en Bruidsmake-up gedurende de dag
  • Ondersteuning tijdens de fotoreportage (ik let op je bruidsjurk, bruidskapsel, bruidsboeket, trouwkostuum van je man en nog veel meer.
  • Second look voor het avondgedeelte of een laatste Touch up van Bruidsmake-up en Bruids haar!

  Dan ontvang je ook de leuke, mooie én extra goed gevulde PA For a Day Toilettas vol leuke beauty items cadeau, en daarnaast krijg je een korting van € 50,00 cadeau op je “PA for a Day Luxury” Boeking!
  Hiermee komt het totaal bedrag voor het “PA for a Day Pakket 8 uur aanwezig op € 745,00 / 10 uur aanwezig op € 845,00
  Wil je meer informatie ontvangen over dit “PA for a Day Luxury Pakket? Laat het me dan weten, dan stuur ik je de uitgebreide informatiebrochure toe!

  * Prijzen zijn Inclusief BTW en (*) Exclusief Benzinekosten (50 ct per KM + evt. Parkeerkosten), reiskosten, accommodatie en verblijfskosten.

  Gefeliciteerd met jullie verloving!
  Wil je er op je bruiloft als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist?

  Een spannende en leuke tijd breekt aan, met een mooie dag in het vooruitzicht. Wil je er als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist.
  Ik voel me vereerd om met een mooie bruidsmake-up en een prachtig bruidskapsel te mogen bijdragen aan zo’n bijzondere dag voor jou en je aanstaande man.
  Ik zorg ervoor dat je bruidslook helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk zorg ik voor een perfecte match met je bruidsjurk.
  Zo weet je zeker dat jij het stralende middelpunt bent van jullie huwelijk. En of dat nou in Nederland plaatsvindt of in het buitenland, ik kom graag naar je toe.

  Ik ben Marion, een ervaren Bruids Make-up en Haarstylist (bruidsstyliste) met meer dan 20 jaar ervaring. Ik beoefen mijn vak als professionele Bruids Make-up &
  Haarstylist met heel veel liefde en passie. Ik werk mee aan commercials en modereportages in magazines in Nederland en tot ver over de grenzen.
  Mijn werk wordt regelmatig gepubliceerd en is dan ook terug te vinden in diverse magazines. Met diverse workshops, opleidingen en online eduction blijf ik
  up-to-date en geen wens of look is mij te gek.

  Ik kijk tijdens de try-out naar wat echt bij jou, je bruidskleding en je wensen past en samen creëren we de perfecte trouwlook voor jouw trouwdag. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag en dat je stralend je JA woord kan geven!

  HET PROCES

  Heb je al vooronderzoek gedaan en denk je dat ik de bruidsstylist ben die bij je past? Dat hoop ik van harte! Ik help je graag jou de allermooiste versie als bruid te laten zijn. Neem contact met mij op zodat ik mijn beschikbaarheid kan checken voor jullie trouwdatum. Na je aanvraag ontvang je van mij een mail met 2 informatiebrochures: 1) Het Luxe Bruidshaar en Make-up pakket en 2) Het PA for a DAY Luxe pakket! Zodra ik een antwoord terug heb ontvangen met een bevestiging dat je tot boeking over gaat, staat jullie trouwdatum vast in mijn agenda! Desgewenst kunnen we een telefonisch kennismakingsgesprek inplannen alvorens de try-out plaats vindt.

  DE TRY-OUT

  Voorafgaand aan de try-out ontvang ik van jou inspiratie mbt haar en make-up en daar bereid ik de try-out op voor. We maken er een gezellige creatieve ochtend van, net als dat het passen van je trouwjurk een feestje is, is de try-out van je Bruidskapsel en Bruids Make-up dat ook! Ik ontvang je graag 3 tm 6 weken voorafgaand aan de bruiloft in mijn werkruimte die ik aan huis heb in Nieuwegein. Ik kijk tijdens de try-out naar wat bij jou, je bruidskleding en je wensen past en samen creëren we de perfecte trouwlook voor jouw trouwdag. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag in het vooruitzicht en dat je stralend je JA woord kan geven. Het is niet alleen belangrijk dat de bruidsmake-up er in het echt mooi uitziet, maar ook in diverse soorten licht moet de bruidsmake-up goed overkomen (dag, avond en flitslicht), want de foto’s blijven tenslotte -naast de waardevolle herinneringen in je hart- een bijzondere herinnering aan deze mooie dag! Een try-out geeft in dat opzicht ook rust! De try-out neemt 2.5 tot 3 uur in beslag. Er staat wat lekkers voor je klaar en je bent welkom om iemand mee te nemen. Na afloop van de try-out -als je bruidslook af is- maak ik na afloop foto’s van je Bruidskapsel en de Bruids Make-up en vul ik de face-chart in met de gebruikte producten, deze teken je ter goedkeuring. Ook “time” ik de tijd hoe lang we bezig zijn met jouw bruidslook. Ik bewaar deze informatie in een file met jouw gegevens, zodat ik op de trouwdag precies weet welke producten ik nodig heb, tezamen met andere belangrijke informatie over jullie grote dag.

  DE TROUWDAG

  Op jullie trouwdag kom ik graag naar de locatie waar jij je voorbereid op jullie grote dag. Tijdens de try-out hebben we getimed hoe lang het proces van Bruids kapsel en Bruids Make-up duurt. Afhankelijk van een aantal zaken neemt dit 2 a 3 uur in beslag. Daarnaast reken ik apart de tijd voor het aantrekken van je trouwjurk, ik vind het namelijk niet alleen belangrijk dat je er op je allermooist uitziet, maar het is ook super fijn als de voorbereiding van zo’n belangrijke dag ook lekker relaxt gaat, het echt een rustmoment is voor jezelf, ik stel je graag op je gemak. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag en dat je stralend je JA woord kan geven. Echt even een verwenmoment voor jezelf voor jullie grote dag van start gaat! Jouw ontzorgen op het gebied van Bruidshaar en Make-up, dat is wat ik voor jou als bruid wil. Wat ik belangrijk vind is dat jij je als Bruid -op je eigen bruiloft- mooi, speciaal en bijzonder voelt, dat het hele plaatje klopt, maar buiten dat alles jezelf wel herkent als je in de spiegel kijkt en daar de allermooiste versie van jezelf terug ziet, compleet met glimlach en stralend van geluk! Dan is het voor mij “MISSIE GESLAAGD”!

  Kristina: “Ik ben een” kieskeurige en ik weet wat ik leuk vind op mijn gezicht, maar ik hou van make-up “, kind of bruid. Marion heeft geweldig werk geleverd door me er geweldig uit te laten zien voor mijn bruiloft. Ik voelde me de mooiste vrouw van de dag en Ik heb me de hele dag geen zorgen gemaakt over mijn make-up of mijn haar met Marion in de buurt. Marion is goed voorbereid en geeft tips en trucs over hoe je je haar en gezicht moet voorbereiden. Ze geeft veel goede informatie over haar manier van werken, dus geen verrassingen daar. Ik hield van haar manier van werken: nauwgezet en kwalitatief. Ze deed ook het haar en de make-up van mijn bruidsmeisjes en het is onnodig te zeggen dat ze er geweldig uitzagen. Het sloot aan bij het hele thema en onze wensen. niet alleen dat, ze was zo leuk om mee samen te zijn tijdens de trouwdag! Gemakkelijk in de omgang en betrouwbaar op de dag naast je zijde te hebben! Ze was bij me voor het bijwerken (wat niet veel was ondanks 80% huilen). Haar “basis en setting” was geweldig! Ze was ook bij mij tijdens onze fotoshoot om ervoor te zorgen dat alles letterlijk perfect was, er zat geen haar verkeerd. Ze zorgt goed voor je. Bedankt Marion! “

  Demi: “Door Marion voelde ik me ècht de bruid op onze trouwdag! Bij de try-out was er direct een klik. Marion snapte wat ik bedoelde en wist met zowel met mijn haar als make-up in één keer mijn droomlook te creëren. Bovendien was het ook nog eens super gezellig! Er veranderde het één en ander in onze planning waardoor er op een andere locatie gestart moest worden en we tussendoor naar de trouwlocatie moesten rijden om daar mijn bruidsmeisjes van make-up en een kapsel te voorzien. Marion was hierin heel flexibel en paste zich zonder problemen aan. Ik vond het erg fijn om mijn trouwdag samen met Marion op te starten. Het was lekker rustig en door haar voelde ik me helemaal op mijn gemak. Mijn kapsel en make-up zaten prachtig en ik kreeg er de hele dag door complimenten over! Ik was anders dan in het dagelijks leven, maar toch zag ik er ook echt uit als mezelf. Het paste perfect bij mij! En ook niet onbelangrijk: zowel haar als make-up bleven de hele dag perfect zitten! Ik heb mijn make-up niet één keer bij hoeven werken. Wat ik zelf heel prettig vond, is dat Marion na de try-out ook nog contact houdt en je duidelijke instructies stuurt over de voorbereidingen die je zelf dient te doen. Ook na de bruiloft hadden we nog contact en dat maakt het toch persoonlijker wat ik erg fijn vind. Voor Marion ben je niet bruid nummer ‘zoveel’, voor Marion is elke bruid speciaal en zo laat ze je ook echt voelen. Ohja en niets is te gek.. Wij hadden een klein probleem tijdens onze trouwdag toen niemand van de aanwezigen bleek te weten hoe je een stropdas vastmaakt. Gelukkig had Marion een oplossing en belde haar vader. Hij kwam zonder twijfel naar ons toe om te helpen met de stropdas! Lieve Marion, ik vond het heel fijn om je erbij te hebben op onze speciale dag en ben je dankbaar voor alles! Het was prachtig!”

   

  Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze, het Luxury Bruidshaar en Bruids Make-up pakket of het Luxury PA for a DAY pakket, of hoe je kan boeken? Meer informatie is hier op de landingspagina te vinden of neem gerust contact op! Ik kijk er nu al naar uit om van je te horen en om jou de allermooiste versie van jezelf -als bruid- te laten zijn op je trouwdag!

  Marion Bruidshaar en Make-up
  www.marionbruidshaarenmake-up.nl

  Scroll naar boven