VIP aanmeldpagina Roy van der Wens

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de speciale VIP aanmeld pagina van Marion Bruidshaar en Make-up. Hartelijk welkom op de landingspagina die speciaal bedoeld is voor bruidsparen van Fotograaf Roy van der Wens. Verstuur je aanvraag via het contactformulier (onderaan de pagina) en bij boeking ontvang je een speciale korting én een leuke gevulde toilettas!

Welkom bij de speciale VIP aanmeld pagina van Marion Bruidshaar en Make-up, die speciaal bedoeld is voor bruidsparen van Fotograaf Roy van der Wens.

  SPECIAAL -ÉN ALLEEN- voor de BRUIDEN die via FOTOGRAAF ROY VAN DER WENS boeken

  Boek je het Pakket van “de try-out sessie van 3 uur (€ 250) & Officiële Bruidsmake-up & Bruidskapsel (€ 225 euro) op locatie op de trouwdag, dan ontvang je van mij tijdens de Try-out sessie een leuke, mooie én goed gevulde Toilettas vol leuke en handige beauty items cadeau! Het totaal bedrag van dit pakket is (*) € 475,00

  Wil je ultiem ontzorgd worden op je trouwdag? Jezelf laten verwennen en in de watten laten leggen door een professionele Bruidsstyliste? Dan is het complete service “PA For a Day pakket” echt iets voor jou! Als je trouwdag geen dag is om jezelf ultiem te laten verwennen welke dag is dat dan wel? (Net als bij het andere pakket vind er een Try-out sessie van 3uur (€ 225) voorafgaand aan “De PA boeking” plaats.)

  Wat zit er allemaal bij het complete service “PA For a Day Pakket” inbegrepen:

  • Officiële Bruidskapsel & Bruidsmake-up (incl. haarlak, speldjes etc.)
  • Hulp met aankleden van de bruidsjurk (indien gewenst)
  • De hele dag aanwezig als jou Personal Assistent (8 uur lang)
  • Onbeperkt aantal Touch ups van Bruidskapsel & Bruidsmake-up gedurende de hele trouwdag voor de belangrijke momenten, de eerste vind plaats na het aantrekken van je bruidsjurk
  • Ondersteuning tijdens de Fotoreportage: ik let op je bruidsjurk, bruidskapsel, bruidsmake-up, boeket, trouwkostuum van je man etc. Vooral tijdens dit onderdeel word mijn aanwezigheid als heel prettig en fijn ervaren en daardoor als meerwaarde gezien.
  • Second look voor het avondgedeelte of een laatste Touch up van Bruidshaar en Bruidsmake- up.

  Boek je het complete service “PA For a DAY” PAKKET (ter waarde van € 750,00) voor je bruiloft krijg je naast de leuke, mooie en goed gevulde Toilettas vol leuke beauty items cadeau, een korting van € 75,00 cadeau op je “PA For a DAY” boeking. Hiermee komt het totaalbedrag voor het “PA For a Day Pakket” op € 675,00

  (* Bedragen inclusief BTW, exclusief benzinekosten a 55 cent per KM, parkeer en evt. accommodatiekosten)

  Wil je er als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist?

  Ik voel me vereerd om met een mooie make-up en een prachtig kapsel te mogen bijdragen aan zo’n bijzondere dag voor jou en je aanstaande man. Ik zorg ervoor dat je bruidslook helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk zorg ik voor een perfecte match met je bruidsjurk. Zo weet je zeker dat jij het stralende middelpunt bent op jullie huwelijk.

  Ik ben een ervaren make-up en haarstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Ik beoefen mijn vak als professionele make-up en haarstylist met heel veel liefde en passie. Ik werk mee aan commercials en modereportages in magazines in Nederland en tot ver over de grenzen. Mijn werk word regelmatig gepubliceerd en is dan ook terug te vinden in diverse magazines.

  Ik kijk tijdens een proefsessie naar wat echt bij jou, je bruidskleding en je wensen passen en samen creëren we zo de perfecte look voor jouw trouwdag. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag en dat je stralend je JAwoord kan geven!

  Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Ik kijk altijd naar de laatste trends, maar ook naar je jurk/outfit, je bloemen en de stijl van je dag en niet te vergeten je eigen wensen.

  Jouw ontzorgen op het gebied van Bruidshaar en Make-up, dat is wat ik voor jou als bruid wil. Wat ik belangrijk vind is dat jij je als Bruid -op je eigen bruiloft- mooi, speciaal en bijzonder voelt, dat het hele plaatje klopt, maar buiten dat alles zichzelf wel herkent als ze in de spiegel kijkt en daar de allermooiste versie van zichzelf in ziet, glimlacht en straalt van geluk! Dan is het voor mij “missie geslaagd”!

  Caroline: “Marion deed mijn haar en make-up voor mijn bruiloft en ik kan haar niet genoeg bedanken! Ik vond Marion’s website via Google en ik nam contact met haar op. Ze was vanaf het begin zeer responsief en georganiseerd. Daarom besloot ik bij haar te boeken. Wanneer ik vragen had, was Marion geduldig en behandelde mijn vragen in detail. Ze vroeg voorafgaand aan de try-out mijn mening ad hand van foto’s over welke stijlen ik leuk vond en bereidde verschillende kapsels voor waar ik uit kon kiezen tijdens de try-out sessie. Voor de Try-out werkte Marion samen met mij om de make-up en kapsels af te ronden. Ik deed een paar suggesties voor de make-up en Marion deed dienovereenkomstig aanpassingen, zodat ik tevreden de deur uitliep. Op de trouwdag zelf verliepen de make-up en hairstyling soepel. Daarnaast ben ik zo blij dat ik de PERSONAL ASSISTENT BOEKING/het dag arrangement bij haar heb geboekt. Omdat mijn trouwjurk een hele lange sleep heeft, had ik iemand nodig om me te helpen deze goed en netjes neer te leggen voor de fotoshoot. Marion ging mee tijdens de fotoshoot en de ceremonie, ze volgde ons de hele dag en lette erop dat mijn jurk, het pak van mijn man etc netjes zaten, ook deed ze touch-ups mbt Make-up, om ervoor te zorgen dat we er op ons best uitzagen. Zonder haar had ik zoveel tijd verloren om de jurk zelf goed neergelegd te krijgen. Marion is zo’n lieve dame en haar make-up en kapsels zijn perfect. Zeer aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar een MUAH.”

  Hester: “Wij zijn afgelopen augustus getrouwd en ik ben heel blij dat Marion mijn bruidshaar en -make-up gedaan heeft. Ze luistert goed naar je en bereidt zich goed voor. Het resultaat was heel mooi en precies wat ik voor ogen had en bleef de hele dag goed zitten. Ik draag nooit zoveel make-up en was bang dat het teveel zou worden, maar daarin had ze heel goed ingeschat wat passend was. Ook het haar was super stevig en heeft de hele dag mooi gezeten. De voorbereidende afspraak bij haar thuis was heel fijn, zo wist ik precies wat ik kon verwachten. Daarnaast kreeg ik op tijd alle informatie opgestuurd. Marion werkt georganiseerd en informeert je goed. Tot slot is Marion ook nog eens heel aardig, ontspannen, relaxed en gezellig op de trouwdag zelf wat fijn is op zo’n hectische dag! Ik zou Marion zeker aanraden!”

   


  Links: Sanne van Pinxten Photography
  Rechts: Tineke Vonk Photography
  Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!

  Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!

  Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?

  Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
  Marion de Waard
  Poortenaarlaan 58
  3431 RJ Nieuwegein, Utrecht
  Nederland

  M: 06 48 95 24 60
  info@marionbruidshaarenmake-up.nl
  www.marionbruidshaarenmake-up.nl
  KvK: 30285526

  Instagram
  Whatsapp