Over mij

Over mij

Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen op de mooiste en belangrijkste dag uit je leven! Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel make-up artist en hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw een mooiere versie van jezelf laten zijn en je schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken!

Ik zorg ervoor dat je look helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk zorg ik voor een perfecte match met je bruidsjurk. Zo weet je zeker dat jij het stralende middelpunt bent op jullie huwelijk. En of dat nou in Nederland plaatsvindt of in het buitenland: ik kom naar je toe. In mijn portfolio kun je mijn werk bekijken en inspiratie op doen.

Ik heb al vele bruiden nog mooier mogen maken en wordt elke keer weer blij als ik een bruid gelukkig zie met haar look.

Ik vind maatwerk ontzettend belangrijk en luister graag naar jouw wensen, maar geef natuurlijk ook advies waar nodig.

Ik vind het niet alleen belangrijk dat je er mooi uit ziet, maar het voorbereiden voor zo’n belangrijke dag is ook altijd een rustmoment en ik stel je graag op je gemak. Echt even een verwenmoment voor jezelf!

Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Ik kijk altijd naar de laatste trends, maar ook naar je jurk/outfit, je bloemen en de stijl van je dag.

Wat ik belangrijk vind is dat de Bruid zich op haar bruiloft mooi, speciaal en bijzonder voelt, als een prinses, dat het hele plaatje klopt, maar buiten dat alles zichzelf wel herkent als ze in de spiegel kijkt en daar de allermooiste versie van zichzelf in ziet, glimlacht en straalt van geluk! Dat is wat ik voor jou als bruid wil, dan is het voor mij “missie geslaagd”!

Benieuwd wat de bruiden voor jou van mijn werk vonden? Kijk dan eens bij recensies. Hopelijk tot snel!

 

Scroll naar boven