GASTBLOG “Professionele Bruidsstylist” @ GIRLS OF HONOUR

GASTBLOG “Professionele Bruidsstylist” @ GIRLS OF HONOUR

Zoals jullie ongetwijfeld weten heb ik sinds vorig jaar het mooie Label van “Lievelings Leverancier” @ GIRLS OF HONOUR! Voor wie Marit nog niet kent, toen zij in 2014 zelf ging trouwen, en weinig originele inspiratie vond, dacht zij “dat kan anders” en is gestart met GIRLS OF HONOUR. Nu bijna 6 jaar later is zij niet meer uit de Bridal Community weg te denken . GIRLS OF HONOUR staat bekend om haar originele inspiratie en unieke blogs.

Ze werkt alleen samen met leveranciers waar ze voor de volle 100% achterstaat. Niet iedereen kan LievelingsLeverancier worden want er zijn per categorie maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is voor Marit erg belangrijk het niveau van haar LievelingsLeveranciers hoog te houden, zodat je erop kunt vertrouwen dat een LievelingsLeverancier een professioneel persoon is die jullie bruiloft naar een hoger niveau tilt.

Ik vind het echt superfijn om deel uit te maken van Marit’s Professionele & creatieve club, want LievelingsLeverancier word je niet zomaar. Daarom ben ik er best trots op dat ik mijzelf een “LievelingsLeverancier” mag noemen.

Marit bedenkt niet alleen regelmatig ludieke & creatieve acties voor haar volgers, zoals onder andere vorig jaar december de Like & Win actie mbt de Boudoirshoot die is gewonnen door volger “Bride to be” Tamara, ook haar Lievelingen vergeet ze niet!

Marit bood haar Lievelingen de mogelijkheid aan een “Gastblog” voor GIRLS OF HONOUR te schrijven. Ik had toen Marit met deze mogelijkheid voor haar Lievelingen kwam net de “Blog Rubriek” op mijn website dus ik dacht, dat is meteen een goeie (spreekwoordelijke) stok achter de deur om een blog te schrijven. Over het onderwerp “de meerwaarde mbt het inhuren van een professionele Bruidsstylist voor je trouwdag” hoefde ik niet lang na te denken. Regelmatig word de meerwaarde hier van onderkent en onderschat, daarom vond ik het belangrijk de meerwaarde hiervan uit te leggen.

Als je jezelf op je trouwdag omringt met allemaal kundige trouwleveranciers waarom dan voor de optie kiezen zelf je haar en make-up te doen of dit laten doen door een bekende?

Het spreekt voor zich dat je er op je trouwdag als de allermooiste versie van jezelf uit wilt zien toch? Een professionele Bruidshaar & Make-up Artist (Bruidsstylist) kan jou hier als géén ander mee helpen zij heeft de expertise in huis om dit te bewerkstelligen! Een Bruidsstylist gaat samen met jou aan de slag om de perfecte bruidslook voor jou te creëren, en er zo voor te zorgen dat je die awesome bruid word die je voor ogen hebt, zodat je op deze belangrijke dag zorgeloos kan stralen en genieten. Als je trouwdag géén ultiem moment is om jezelf te verwennen wanneer dan wel?

Als je voor je trouwdag een professionele Bruidsstylist inhuurt zal zij 3 tm 6 weken voorafgaand aan de bruiloft een afspraak met je maken voor een Try- Out.

De Try- Out is een heel belangrijk onderdeel waarin jullie samen aan de slag gaan om zo de perfecte look voor jou als bride to be te creëren. Om dit te realiseren is er (vooraf) veel informatie nodig, denk aan een foto van je bruidsjurk, inspiratie voor bruidshaar & Make-up, ideeën die je zelf hebt over je bruidslook, evt haaraccessoires die je bij de jurk hebt aangeschaft, maar ook je gezichtsvorm, oogkleur, lengte van je haar en welke hairdo er bij je trouwjurk past is belangrijke informatie. De Try- Out neemt zo’n 2.5 tot 3 uur in beslag.

Alle informatie bij elkaar gelegd zorgt ervoor dat we de perfecte match voor jou als bride to be kunnen creëren zodat je op je trouwdag de allermooiste versie van jezelf bent en zorgeloos kan stralen op de mooiste dag van jullie leven.

Het komt steeds vaker voor dat ik als Bruidsstylist gevraagd word de hele trouwdag aanwezig te zijn. Hoe fijn is het als de professionele Bruidsstylist de hele dag stand-by staat voor jou op deze bijzondere en heugelijke dag. Iemand die de hele dag present is, op je bruidslook let, er -op gepaste afstand- zorg voor draagt dat je Bruidslook de hele dag perfect is en blijft zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken. Ik zorg ervoor dat je Bruidslook op de belangrijkste momenten van deze heugelijke dag perfect zit, denk aan het ceremoniële gedeelte en de fotoreportage. Tijdens de fotoreportage let ik op alle facetten die belangrijk zijn (jurk, hairdo, sleep, make-up, trouwkostuum, boeket etc.) terwijl de fotograaf het perfecte plaatje kan fotograferen en jullie je kunnen focussen op jullie liefde voor elkaar. De foto’s blijven tenslotte -naast de waardevolle herinneringen in je hart- een mooi naslagwerk van jullie trouwdag! Voordat het feest losbarst kan ik je desgewenst nog van een second look voorzien.

Zorgeloos genieten staat op deze bijzondere dag voorop, het is tenslotte jullie Trouwdag.

Ben je benieuwd naar de blog? Veel leesplezier

Check hier de blog link https://www.girlsofhonour.nl/professionele-bruidsstylist/

Veel leesplezier.

Scroll naar boven