Bridal Community samen sterk tegen het Corona virus!

GASTBLOG “Professionele Bruidsstylist” @ GIRLS OF HONOUR

Ruim een maand geleden kregen wij te maken met het Corona virus COVID-19! Dit virus slaat wereldwijd genadeloos toe, eerst in China, toen Italie, daarna trof het ook Nederland, Spanje en meerdere landen. We worden er allemaal mee geconfronteerd en leven we ineens in een onzekere, onrustige en bizarre tijd. Mensen in de zorg worden overvraagd, veel mensen werken thuis, andere kunnen hun baan niet meer uitvoeren vanwege de RIVM gestelde maatregelen. Helaas kunnen een hoop leveranciers die werkzaam zijn in de Bridal community hun vak tijdelijk niet meer uitvoeren, zoals ook ik, helaas -tijdelijk- mijn mooie vak, waar ik zoveel passie voor heb momenteel niet uitvoeren. Uiteraard werk ik achter de schermen gewoon door met dingen die wel mogen. Veel bruidsparen hebben hun bruiloft moeten annuleren en verzetten. Kortom een tijd waarin we elkaar als mens en samenleving harder nodig hebben dan ooit! En dat doen we gelukkig ook! Naast dat we ons allemaal aan de gestelde maatregelen van het RIVM (moeten) houden voor ieders gezondheid worden er ook diverse acties opgestart om mensen een hart onder de riem te steken en op te beuren. Dat is hartverwarmend om te zien. Liefde overwint uiteindelijk alles.

Bij POIRIER, de Bruidsleverancier van oa Bruidslingerie, Sluiers, Tops, Accessoires en nog veel meer moois hebben ze een hele leuke online campagne bedacht. Elke dag zetten ze een persoon -all over Europe-, bekend of onbekend in de bruidsindustrie in het zonnetje, om elkaar positief gestemd te houden, de liefde te vieren in deze onzeker en onrustige tijd sterk en gezond te blijven. Wat een superleuk initiatief van POIRIER! Afgelopen weekend was ik de gelukkige, en werd ik gevraagd voor een interview over mijn lovestorie. Echt superleuk, maar dat is met onverwachtse dingen altijd, toch? Zie rechts de foto die bij het interview van POIRIER staat. Voor het interview zelf kan je de INSTA FEED van POIRIER checken.

 

POIRIER is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke bruidsaccessoires voor de hedendaagse bruid. Ze zien het bij POIRIER als hun missie jou als bruid zo individueel en mooi mogelijk te maken! Op je trouwdag verdien je tenslotte het beste van het allerbeste. Hun mooi vervaardigde items en accessoires zijn alleen verkrijgbaar bij de bruidsspeciaalzaken. Ik heb als Bruidsstyliste, Make-up Artist & Haarstyliste meerdere keren het genoegen gehad met de mooie collecties van POIRIER te mogen werken via ANKII van ANKII MY VINTAGE BOUDOIR ! Een feestje!!

 

ANKII heeft met haar ANKII MY VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht waar ze exclusieve bruidsjaponnen verkoopt een supermooi & uniek concept in handen. ANKII is met haar mooie MY VINTAGE BOUDOIR leverancier van POIRIER. Elke toekomstige bruid kan bij ANKII de winkel voor 2 uur lang voor zichzelf + aanhang reserveren (want passen voor zoiets belangrijks als je trouwdag doe je natuurlijk niet alleen)! Er staat een hele lange bank in het BOUDOIR van ANKII waar het gezelschap van de bruid gezellig op kan plaatsnemen en onder het genot van een hapje en een drankje goed zicht heeft op “het passen van al dat moois”. ANKII heeft jarenlange ervaring in de Bruidsindustrie, zij helpt jou vakkundig en met heel veel plezier de perfecte trouwjurk te vinden. Want zeg nou zelf, de zoektocht naar “je trouwjurk” voor de allermooiste dag van je leven is toch ook een feestje?! Je kan bij ANKII MY VINTAGE BOUDOIR “THE BEST BRIDAL EXPERIENCE EVER verwachten!

ANKII is en blijft een gepassioneerde onderneemster in hart en nieren want ook in de huidige Corona COVID-19 Virus situatie waarin we ons verkeren heeft zij een ludieke DIY (Do It Yourself) actie bedacht, en gooit ze het tijdelijk even over een andere boeg, zodat de toekomstige bruid -vanwege de RIVM maatregelen en voorschriften van WHO met max 3 mensen- haar Bruidsjurk kan passen zodat je deze wel tijdig voor de grote dag daar is in huis hebt. Je hebt gedurende de passessie de hele Bruidswinkel voor jezelf! Omdat je he-le-maal zélf je bruidsjurk gaat passen heeft het de voorkeur iemand uit je eigen hofhouding mee te nemen voor deze unieke passessie die op deze wijze dubbel zo fun is én een te gek leuke herinnering voor later. Uiteraard is ANKII erbij om je uitgebreid instructies te geven, wél met een minimale afstand van 1,5 meter natuurlijk. Je neemt iemand mee uit je directe omgeving die WEL met jou de paskamer in kan. Door alle maatregelen in acht te nemen kan ANKII, naast dat ze je uitstekend advies kan geven nog meer dan ze normaal al doet foto’s en filmpjes maken die je mee naar huis krijgt. De coupeuses van ANKII hebben een eigen atelier schuin tegenover ANKII MY VINTAGE BOUDOIR, waar ze jou bruidsjurk helemaal op maat en naar jou wens kunnen vermaken, neem -zolang de aangepaste Corona maatregelen gelden- wel iemand mee die dicht bij jou mag komen om zo de coupeuse te assisteren.

Verheug jij je -als toekomstige bruid- op je eigen persoonlijke passessie? ANKII en haar team staan voor je klaar, ze maken van jou passessie een onvergetelijke ervaring en staan je in het hele proces, voorzien je van deskundig advies waar nodig. Bij ANKII MY VINTAGE BOUDOIR werken ze alleen op afspraak. Het is nog onduidelijk hoelang de huidige corona maatregelen gehandhaafd moeten worden, wil jij er zeker van zijn dat je tijdig je exclusieve Bruidsjurk vind maak dan snel een afspraak want vol is vol. (april heeft nog maar een paar opties).

ANKII MY VINTAGE BOUDOIR heeft “een zusje” genaamd “BRIDAL NOMADS” waar de oude collectie met een flinke korting verkocht word. Hier zit ook het atelier van de coupeuses gevestigd.

———————————————————–

Het is voor mij een cadeautje en een feestje tegelijk om met allemaal zulke lieve en vakdeskundige professionals te mogen samenwerken. We hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk jou als toekomstige bruid de allermooiste versie van jezelf te laten zijn, zodat je stralend je JA woord kan geven op de allermooiste dag van je leven!! Voor nu Take care, stay Healthy an safe!

Ook lieve collega Jacqueline van RINGS OF LOVE denkt met haar bruidsparen mee tijdens deze Corona crisis. Het drukke trouwjaar 2020 is voor een hoop bruidsparen ineens een trouwjaar van onzekerheid en verdriet geworden, die zien hun trouwdag niet doorgaan door de gestelde maatregelen van het RIVM. Tegelijk geeft het ook ongekende kansen, mogelijkheden, aanpassingsvermogen en saamhorigheid. Echt niet leuk! Daarom helpt ook trouwleverancier RINGS OF LOVE daar waar mogelijk. Zij zijn er voor jullie! Zo bieden zij bruidsparen de mogelijkheid om de datum in de gravure van jullie bestelde trouwringen te laten aanpassen als er naar een nieuwe datum moet worden uitgeweken. Ook is er de mogelijkheid trouwringen te bestellen zonder datum in de gravure. De afspraken gaan zoals gebruikelijk gewoon “lekker bij jullie thuis” door, hetzij wel met gepaste afstand vd ingestelde 1,5 a 2 meter. Maak wel tijdig een afspraak, zodat productie en aflevering zoveel mogelijk gegarandeerd kunnen worden. RINGS OF LOVE hoopt dat men positief blijft en hoop blijft houden. Ze laten jullie niet in de steek! Want SAMEN STAAN WE STERK TEGEN CORONA

Bij een andere lieve trouw collega, Agnes van CAKE QUEEN heeft een creatieve oplossing bedacht, voor het “Cake Queen tasten”. Normaal vindt deze bruidsproeverij bij hun in de cakestudio plaats en tijdens dit gesprek bepalen jullie de smaak en wordt er een ontwerp gemaakt van jullie bruidstaart en/of sweettable. Helaas is zo’n gesprek op locatie voorlopig niet mogelijk door de maatregelen rondom het Corona virus. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het niet door kan gaan want: CAKE QUEEN zal CAKE QUEEN niet zijn als ze hier geen creatieve oplossing op bedacht had. Ze nemen contact op via skype/Face Time en bespreken zo al jullie wensen. Ze maken een ontwerp en sturen deze per mail toe. Voor het bepalen van de smaak wordt of op een later moment een proefafspraak ingepland -als dit weer is toegestaan door het RIVM- of de dames van CAKE QUEEN verzorgen een heerlijk proefpakket op maat bij jullie thuis, zodat je thuis op de bank kunt bepalen welke smaken jullie willen hebben voor jullie Bruidstaart. Superhandig en creatief bedacht toch?!

Interesse? Maak dan snel je tast afspraak via de site van CAKE QUEEN https://cakequeen.nl/afspraak-maken/

SAMEN STAAN WE STERK TEGEN CORONA

Scroll naar boven