Nieuws

GASTBLOG “PROFESSIONELE BRUIDSSTYLISTE”@ GIRLS OF HONOUR

Zoals jullie ongetwijfeld weten heb ik sinds vorig jaar het mooie Label van “Lievelings Leverancier” @ GIRLS OF HONOUR! Voor wie Marit nog niet kent: toen zij in 2014 zelf ging trouwen, en weinig originele inspiratie vond, dacht zij “dat kan anders” en is gestart met GIRLS OF HONOUR. Nu bijna 6 jaar later is zij niet meer uit de Bridal Community weg te denken . GIRLS OF HONOUR staat bekend om haar originele inspiratie en unieke blogs.

Lees verder…

Bridal Community samen sterk tegen het Corona virus!

Ruim een maand geleden kregen wij te maken met het Corona virus COVID-19! Dit virus slaat wereldwijd genadeloos toe, eerst in China, toen Italie, daarna trof het ook Nederland en meerdere landen. We worden er allemaal mee geconfronteerd en leven we ineens in een onzekere, onrustige en bizarre tijd. Mensen in de zorg worden overvraagd, veel mensen werken thuis, andere kunnen hun baan niet meer uitvoeren vanwege de maatregelen. Veel bruidsparen hebben hun bruiloft moeten annuleren en verzetten.

Lees verder…

Overig nieuws


Links: Sanne van Pinxten Photography
Rechts: Jiwa Stories Photography
Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!

Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!

Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?

Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
Marion de Waard
Poortenaarlaan 58
3431 RJ Nieuwegein, Utrecht
Nederland

M: 06 48 95 24 60
info@marionbruidshaarenmake-up.nl
www.marionbruidshaarenmake-up.nl
KvK: 30285526

Instagram
Whatsapp