Veelgestelde vragen

Op zoek naar een ervaren make-up en haarstylist voor jouw grote dag? Wil je er als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist? Ik laat jou graag stralen! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! Hieronder zijn alvast een aantal veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Is professionele make-up en haar nou echt nodig?

Zeker weten! Make-up & haarstyling maken het plaatje af. Dat zie je absoluut terug op de foto’s. Ik vind het belangrijk dat je op je trouwdag een nog mooiere versie van jezelf bent. Door een persoonlijke & natuurlijke make-up aan te brengen accentueer je de mooie kanten aan jezelf en straal je dat ook uit. Je bent nog steeds als jij, maar met wat extra wow. Trouwens als je eigen bruiloft géén goede reden is om jezelf te laten verwennen, wanneer dan wel?

Ik heb geen idee wat ik wil qua make-up en haar, is dat erg?

Dit is geen probleem, ik help je graag! Het is wel belangrijk om een try-out in te plannen. We bespreken dan je wensen en is er tijd om de beste look voor je belangrijke dag te bepalen.

Wat is een try-out?

Vier t/m zes weken voor de trouwdag word er een try-out in gepland. Tijdens deze try-out word er geluisterd naar je persoonlijke wensen en gekeken naar wat het beste past qua make-up en kapsel bij je bruidsjurk, je gezichtsvorm, je persoonlijke stijl, de kleur van je bruidsboeket. Op basis hiervan doen we een proef bruids make-up en bruids proefkapsel.

Kan ik de gebruikte make-up ook bestellen?

Nee, ik verkoop geen make-upproducten, maar geef graag adviezen waar je de gebruikte make-up kunt kopen. Na de try-out krijg je desgewenst een lijstje mee waar de gebruikte make-up producten op staan die gebruikt zijn tijdens de try-out en waar je deze kunt aanschaffen.

Blijft de make-up op mijn trouwdag de hele dag goed zitten?

Ja, ik gebruik professionele decoratieve cosmetica producten (oa. YSL, Chanel, Dior, Clinique, Biotherm, MAC). Door het gebruik van een goede dagcrème capsule vooraf en een goeie (naturele) basis, blijft je make-up gedurende de hele dag mooi en goed zitten.

Moet de make-up op mijn trouwdag bijgewerkt worden?

Op zich niet,met een goede prep en de technieken die ik hanteer, blijft de basisgoed zitten. Het is wel altijd prettig een kit stand-by te hebben met daarin een poedertje tegen het glimmen, een mascara en eventueel een lippenstift voor het geval er een traantje weggepinkt is.

Waarom wordt er foundation en poeder gebruikt? Ik ben bang dat dit heel erg zichtbaar is.

Als de foundation en poeder op een natuurlijke manier wordt opgebracht en in de goede teint (gelijk aan de teint van de huid) zie je niet dat je iets op hebt. Het is bedoeld om je huid mooi egaal te maken waardoor dit mooier uitkomt op je(trouw)foto’s.

Kunnen bruidsgasten ook bij je terecht?

Jazeker! Op de dag zelf kan ik ook de bruidsgasten voorzien van make-up en haarstyling.

Is het nodig dat ik als bruidsgast ook een try-out laat doen?

Nee, dit is niet nodig. Wel heb ik vooraf een kort gesprekje met de bruidsgast over de persoonlijke wensen, de kleding en de mogelijkheden.

Ik gebruik nooit make-up, ik ben bang dat ik er straks onnatuurlijk uit zie. Houd je hier rekening mee?

Je hoeft niet heel veel make-up te gebruiken voor een mooi resultaat.“More is less” juist! Een goede & naturel basis is wel belangrijk. Het maakt je huid egaal en geeft je een frisse open blik. Ik vraag de bruiden altijd om naar de try-out te komen met de make-up die ze normaal dragen. Hierdoor weet ik hoe je er in het dagelijks leven uitziet! Hierdoor krijg ik een beter beeld van wat je persoonlijke style is.

Waar haal je, je inspiratie en energie vandaan voor het creëren van de perfecte look?

Ik vind het fantastisch om samen met de bruid een perfecte look te creëren en er samen een geweldig mooi, passend, stralend en complete look van te maken, zodat zij met een lach op het gezicht en vol vertrouwen en helemaal tevreden naar huis gaat. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste trends, make-up, methodes en technieken. Het is iets wat me 24/7 bezig houd. Het is mijn passie. I really love my job!

Wat is je kracht als een make-up artist en hairstylist?

Ik ben creatief, gemotiveerd, ga gedetailleerd te werk, ben punctueel en ik ga met enthousiasme te werk. Ik vind het belangrijk om altijd “on top of my game “te zijn en wat ik ook belangrijk vind is om altijd goed voorbereid voor de dag te komen. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Of ik nou werk aan een concept voor een fotoshoot of voor een bruid, ik ga er altijd 100% voor. Het gaat er om dat de Bruid zich op haar bruiloft mooi, speciaal en bijzonder voelt, dat het hele plaatje klopt, maar buiten dat alles zichzelf wel herkent als ze in de spiegel kijkt en daar een mooiere versie van zichzelf in ziet!

Hoe ver van te voren moet ik je boeken?

Ik raad je aan om niet te wachten tot vlak voor de trouwdag. Zo kunnen we op tijd kijken wat je look gaat worden tijdens een try-out en weet je zeker dat ik niet al geboekt ben op jouw datum.

Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!

Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!

Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?

Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
Marion de Waard
Poortenaarlaan 58
3431 RJ Nieuwegein, Utrecht
Nederland

M: 06 48 95 24 60
info@marionbruidshaarenmake-up.nl
www.marionbruidshaarenmake-up.nl
KvK: 30285526

Instagram
Whatsapp