Contact

Marion de Waard
Nieuwegein, Utrecht, Nederland
M: (+31) 06 48 95 24 60

ln.pu-ekamneraahsdiurbnoiramobfsctd@ofni
KvK: 30285526

Gelieve je telefoonnummer in je mail te noteren. Vaak beland mijn mail de eerste keer helaas in de Spambox. Heel vervelend maar dat schijnt een Google ding te zijn! Houd daarom goed je Spambox in de gaten nadat je mij gemaild hebt. Ik reageer altijd binnen 24-48 uur terug! Mocht je na 48 uur/twee dagen geen reactie in je inbox hebben ontvangen, is de kans héél groot dat mijn antwoordmail in de spambox zit!!

Als je je telefoonnummer in de mail vermeld kan ik je als check een Whats App bericht sturen als ik je mail beantwoord hebt. Het is vervelend als je op antwoord wacht, dit niet ontvangt, en achteraf al dagen in je spambox blijkt te zitten.


  Links: Sanne van Pinxten Photography
  Rechts: Jiwa Stories Photography
  Ik ben Marion de Waard en doe niks liever dan jou laten stralen!

  Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind. Jouw schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken door jouw een mooiere versie van jezelf te laten zijn op de mooiste dag van je leven!

  Met diverse workshops en opleidingen op zak blijf ik up-to-date en geen wens of look is mij te gek. Heb je vragen of wil je gewoon eens van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden?

  Bel of mail me gerust, er is veel mogelijk!
  Marion de Waard
  Poortenaarlaan 58
  3431 RJ Nieuwegein, Utrecht
  Nederland

  M: 06 48 95 24 60
  info@marionbruidshaarenmake-up.nl
  www.marionbruidshaarenmake-up.nl
  KvK: 30285526

  Instagram
  Whatsapp